MIDI RESIDENCE
MAASTRICHT • Ons huis met privacy en rust ligt in een kleine hameau bij Saint Rémy de Provence. De plek is central gelegen in de “Gouden Driehoek” Avignon, Nimes en Aix en Provence en aan de rand van het prachtige natuurgebied ‘les Alpilles’ Het is te huur voor max. 4 personen.

De woning is van alle comfort voorzien en vooral gezellig en met smaak ingericht: een woonkamer (o.a. ned tv, bvn), hifi, video, dvd), een slaapkamer, keuken, ruime badkamer (regendouche) en afz. WC. Aan de Zuidzijde is een groot beschut terras waar U overdag en ’s avonds rustig aan een grote tafel kunt zitten met uitzicht op de diepe omheinde tuin. Aan het begin is rechts op ca 7 m. van het huis een vrijstaande studio met slaapkamer en badruimte / WC). Via het gazon met div. bomen bereikt U het privé zwembad, waarin U uiteraard baantjes kunt trekken.

Daarnaast is links een ‘poolhouse’, een ruim beschut terras met bar (koelkastje / audio / zitje en ligstoelen). Erachter ligt onze kleine wijngaard met ook enkele olijfbomen, aan het eind afgesloten door een rij hoge cypressen.
Sphinxlunet 62K
6221JJ Maastricht, Nederland
breng me hierheen