STUDIO OP NATURISTISCH RESORT EURONAT
GRAYAN ET L'HOPITAL • Onze gezellig ingerichte studio ligt vlak achter de duinen in het dennenbos van naturistisch resort Euronat. Het huisje beschikt over een groot, uitgebouwd overdekt terras op het noorden en een zonnig terras aan de westzijde. Aan het omringende grondstuk is veel zorg besteed. De studio ligt op ongeveer 950 meter van het strand en is te huur van april t/m oktober.

Indeling:

De studio is voorzien van een eethoek en een goed uitgeruste keuken met elektrische kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. In de slaaphoek vindt u een tweepersoonsbed (1.40×2.00 mtr). In de zithoek staat een bedbank met onderschuifbed (twee keer 0.80×1.90 mtr). Badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. De studio beschikt over satelliet-tv en een stereo installatie met dvd. Wifi is beschikbaar (niet gratis).

Deze accommodatie is zeer geschikt voor twee personen, maar desgewenst is er plaats voor maximaal 4 personen.

Op het terrein zijn uitgebreide voorzieningen, zoals winkels, restaurants, een zwembadencomplex en diverse attracties. Euronat beschikt over een eigen naakststrand van ruim anderhalve kilometer.
9, Av. de Siberie
33590 Grayan et l'Hopital, Frankrijk
breng me hierheen