PIPOWAGEN DANS LE JARDIN GLAMPING
OUROUX SOUS LE BOIS STE MARIE • In hartje Frankrijk, in het zuiden van de Bourgogne, op ruim 800 km van Utrecht ligt ons domein “Dans le Jardin”. Onze mini camping bevindt zich in een mooie rustige omgeving van boeren weilanden precies tussen de twee pittoreske dorpjes Ouroux en Colombier.

Het gebied leent zich uitstekend voor wandelen of fietsen. In het dorpje Ouroux bevindt zich een vismeer en in het dorpje Colombier kan je naar de bakker voor vers gebakken broodjes.

Op onze mini camping zijn 3 heerlijke plekken. 2 luxe huuraccommodaties, de romantische Pipowagen en een Kermiswagen, beide met eigen sanitair, zeer groot privé terrein met picknick tafels en een eigen parkeerplaats. Deze accommodaties kunnen uitgebreid worden met een bijbehorende caravan om extra slaapplaatsen te creëren.
De derde plek is een losse staanplaats voor uw eigen tent, camper of caravan. Ook deze plek heeft een eigen sanitair en een groot privé terrein. Deze plek zal voorjaar 2019 gereed zijn.

Op het midden terrein van de camping staat een heerlijk verkoelend zwembad met een ligweide en ligbedden. Voor de kinderen is er veel speelruimte op de grasvelden en staat er ook een heel grote trampoline.
Aux Chaume
71800 Ouroux sous le bois ste marie, Frankrijk
breng me hierheen