FERME BEAUREGARD
ARTIGAT • Welkom op Ferme Beauregard: ons vakantieparadijsje voor volwassenen in de Franse Pyreneeën met panoramisch uitzicht op die mooie Pyreneeën. Dè plek om heerlijk te genieten van de ruimte, prachtige natuur en voorals de rust die je hier nog vindt. Om deze ruimte en vooral de rust te waarborgen, hebben wij bewust gekozen voor de doelgroep volwassenen. Bienvenue en kom heerlijk genieten bij ons!!!

Onze beide gites (vakantiehuisjes) zijn gevestigd in de voormalige stal van onze oude Ariégoise boerderij, die dateert uit 1870 en volledig is opgebouwd uit natuurlijke ecologische materialen. We hebben deze volledig duurzaam verbouwd, en bij de verbouwing zoveel mogelijk de bestaande materialen duurzaam hergebruikt, daarbij zijn de prachtige originele houten balken en spanten bijvoorbeeld weer in het zicht gebracht. Daarnaast is wel gebruik gemaakt van de hedendaagse moderne techniek voor wat betreft bijvoorbeeld de verwarming die volledig gebeurd door de warmtepomp en de warmwatervoorziening die volledig via onze zonnecollectoren wordt georganiseerd. De originele dikke stenen muren zorgen daarnaast in de zomer voor een natuurlijke koelte en in de winter dat de warmte lekker binnen blijft. Ieder huisje heeft zijn eigen entree met eigen voordeur, hal en eigen afgeschermd terras waar u heerlijk uit de wind en in of uit de zon kunt zitten. Op de begane grond heeft iedere gite een woon-/eetkamer en open keuken met koelkast met vriesvak, gaskookplaat, magnetron en vaatwasser. Natuurlijk kun je ook laten verwennen en heerlijk ’s avonds aanschuiven in ons restaurant: gezellig met z'n allen aan een lange tafel, het liefst uiteraard buiten!!

Op de eerste etage heeft ieder huisje twee slaapkamers, beide kamers zijn geschikt voor 2 personen. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bedlinnen (wekelijkse wissel) zit bij de verhuur inbegrepen. Hand- en theedoeken niet. Er is geen wasmachine in het huisje zelf aanwezig, maar de was kan tegen een kleine vergoeding voor u worden verzorgd. Huisdieren uitsluitend in overleg, kosten € 9,50 per dag per dier.

Op uw eigen terras beschikt u over een ruime picknickbank en 4 heerlijke stoelen. Daarnaast zijn er diverse zitjes gemaakt op ons terrein, zowel in de zon als in de schaduw, waar u zich heerlijk kunt terugtrekken en genieten van het prachtige uitzicht op de Pyreneeën.....

UIteraard is er gratis WIFI op het gehele terrein beschikbaar.

En heeft u al eens gezwommen met uitzicht op de Pyreneeën? Het heerlijke ruime zwembad (6x12m) met Romaanse inlooptrap leent zich daar prima voor!!. Het zwembad is overal 1,5 meter diep dus heerlijk om baantjes te trekken en uit te kijken op de Pyreneeën. Of heerlijk te zonnen op het terras met hetzelfde uitzicht, heerlijk genieten, lekker ontspannen!

In de verhuurperiode van onze kamers (30 april tot 29 oktober) is ook ons restaurant open en kunnen we net als voor onze gasten in de kamers ook voor u als gasten in de gites koken. Voor ons hoogseizoen (25 juni - 3 september) hebben we daarvoor zelfs leuke verwenarrangementjes, kijk daarvoor even op onze eigen website fermebeauregard.com. Gezellig aanschuiven dus!! En uiteraard houden we rekening met evt. allergieën.
lieu dit Beauregard
09130 artigat, Frankrijk
breng me hierheen