LIABQUET GîTES
SARLANDE • In de Dordogne,net op de grens met de Haute-Vienne bevindt zich “ Liabaquet gîtes et camping”. Hier kunt u op een voormalige Franse boerderij verblijven in één van de sfeervolle gîtes of op de kleine camping.

Liabaquet kenmerkt zich door de ruimte en de rust die er heerst. Overdag bent u in gezelschap van vele vogels en een kleine schaapskudde, ‘s avonds kunt u genieten van een prachtige sterrenhemel terwijl de krekels en kikkers hun best doen. De zonsondergang kan spectaculair zijn en is iedere avond anders.

Onze étang, met o.a. prachtige waterlelies, karpers en andere vissen, is een heerlijke plek om weg te mijmeren, maar ook een uitdaging voor de vissers.

In het glooiende groene landschap, waar bossen en weides elkaar afwisselen, geven de vele Limousin koeien en de kleine kronkel weggetjes u meteen een vakantiegevoel.

Naast een prettig verblijf, kan Liabaquet uw uitvalsbasis zijn om een groot deel van de Dordogne en de Haute-Vienne te bezoeken. Buiten grote steden zoals Périgueux en Limoges, zijn er de vele kastelen, de wandel- en fietsroutes en talloze andere activiteiten en bezienswaardigheden te vinden.

Graag heten we u daarom welkom op Liabaquet.

Tom en Anita Hermens
mail ons
0033.7 70 29 41 26
Liabaquet
24270 Sarlande, Frankrijk
breng me hierheen