LA MARQUISE
DAMPIERRE-SOUS-BOUHY • La Marquise is ideaal voor 2 personen, ook ruim genoeg voor 3/4/5 personen plus baby/peuter. Gelegen in een hameau (gehucht) midden in het prachtige Bourgondische landschap. Wil je ook het liefste`s morgens vroeg vertrekken uit Nederland om `s middags al te kunnen ontspannen? Dat kan, want het huis staat slechts op 640 km vanaf Utrecht.

Enkele kilometers voor aankomst stop je even bij de bakker in het dorp St. Amand voor een knapperig stokbrood en een Bourgondische wijn. Of ga meteen even naar de Carrefour voor een lekker kaasje en de eerste benodigdheden.

Aangekomen bij het huis, nadat je de auto hebt uitgeladen kun je hem gerust in de garage zetten, want vanaf de voordeur zijn de mooiste wandel,- en fietstochten te maken. Je zit midden in de prachtige natuur, met mooie vergezichten, glooiende landschappen en pittoreske dorpjes. Plekken waar de tijd heeft stilgestaan.

Laat de kinderen maar naar hartenlust rond rennen in de veilige tuin, terwijl eventueel de meegenomen hond de omgeving verkent. Is het wat minder mooi weer, geen nood want ook dan is er in de directe omgeving voor zowel jong als oud heel veel te doen en/of te bezichtigen. Er zijn zeer veel activiteiten.

Geen zin in zelf koken? In St. Amand zijn een aantal leuke plekken om te gaan eten. In het huis ligt een boekje met adressen. Ook is er altijd wel ergens een lokale markt in de buurt. Kijk op onze site op de pagina uitstapjes.

Al met al is dit een heerlijke plek om even helemaal bij te komen van dagelijkse beslommeringen! En volop te genieten van een heerlijke vakantie. Er heerst werkelijk totale rust en kalmte! Dit gevoel willen we graag delen met onze gasten!
Senioren kunnen hier ook goed uit de voeten, want de beneden etage biedt alle comfort voor 1 persoon om te slapen.
Mouvant
58310 Dampierre-Sous-Bouhy, Frankrijk
breng me hierheen