VAKANTIEHUIS LES CHATELETS BOURGOGNE
COLOMBIER EN BRIONNAIS • Op acht tot tien uur rijden van Nederland ligt in het zuiden van de Bourgogne een uniek en uitzonderlijk mooi coulisselandschap dat al eeuwen in stand wordt gehouden. Romaanse architectuur, kunstnijverheid, landbouw en veeteelt hebben de Charolais-Brionnais een unieke identiteit gegeven.

Onze streek heeft de nominatie aangevraagd om op de Werelderfgoedlijst van de Unesco te worden opgenomen. Natuurvrienden, liefhebbers van geschiedenis, wandelaars en levensgenieters zijn hier aan het goede adres voor een onvergetelijke vakantie weg van het massa toerisme, geniet van de heerlijke streekproducten, de markten en brocantes,de Beaujolais, de mooiste wandel- en fietsroutes en historische plaatsen zoals Cluny.

In dit mooie gebied verhuren wij ons vrijstaand en landelijk gelegen vakantiehuis “Les Chatelets"

Dit op een heuvel gelegen huis heeft een vrij uitzicht over de omringende heuvels en dalen. Groene weiden , met de witte Charolais koeien, en bossen wisselen elkaar af.

Het huis heeft twee verdiepingen en is volledig ingericht. Op de begane grond bevindt zich een eetkeuken met houtkachel, een keuken voorzien van vaatwasser, een wasmachine en een ruime woonkamer met dubbele deur naar het buitenterras. De woonkamer is voorzien van satelliet-televisie met ontvangst van alle populaire Nederlandse zenders. Het huis is voorzien van Wifi.

Via een open trap met inpandig balkon bereikt u de verdieping. Hier bevinden zich een ruime hal, ouderslaapkamer, tweede slaapkamer met twee losstaande bedden en de badkamer
De slaapkamers zijn voorzien van bedden met “hollands” formaat, een lengte van 2 meter.

De ruim 800 m2 tuin is voorzien van een bergruimte, schaduwplekken, ligstoelen, terras meubilair en een grote houten picknicktafel.

Op loopafstand bevindt zich in het dorpje een bakker welke ook kruideniers artikelen verkoopt. En binnen een kwartier bent u in La Clayette of Charolles, leuke stadjes met restaurants, supermarkten, zwembaden etc.

Het huis is kindvriendelijk en voorzien van kinderspeelgoed, een waggelkrokodil, kinderglijbaantje, zandbak etc.

U kunt alle informatie met uitgebreide foto reportages vinden op onze website.
chemin des chatelets
71800 Colombier en Brionnais, Frankrijk
breng me hierheen