LA LAURERAIE
CUBLAC • Rustig gelegen gelijkvloerse villa voor acht personen op de grens van de Corrèze en de Dordogne. De woning heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken en is voorzien van alle comfort. U beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. De villa heeft haar eigen verwarmd zwembad, poolhouse, groot terras, pingpongtafel en petanqueplein. Vanuit de woning heeft u een prachtig zicht op het dal en op het stadje Terrasson.

Grote tuin met schommel en speelhuisje. Talrijke toeristische bezienswaardigheden in de nabije omgeving.

Villa 'La Laureraie' is rustig gelegen maar boodschappen doen kan in de nabije omgeving: er is een warme bakker op 500m en er bevinden zich een vijftal warenhuizen op minder dan 3 km.

'La Laureraie'is een uitstekende uitvalsbasis om de mooie natuur en de vele bezienswaardigheden van deze mooie regio te verkennen. De talrijke prehistorische sites (Lascaux, Les-Eyzies, La Roque Saint-Christophe,…), de vele grotten (Lascaux II, Rouffignac, Grand Roc,… )de vele kastelen (Hautefort, Losse, Beynac-et-Cazenac,…) en de pittoreske dorpjes (Sarlat, Saint Léon-sur-Vézère, Collonges-la-Rouge, Saint-Geniès,…), de mooie tuinen (Terrasson, Eyrignac, Marqueyssac,…) bevinden zich binnen een straal van 45 km. De prachtige en ongerepte natuur is te ontdekken met de auto, per fiets of te voet. In de nabije omgeving kunnen verschillende (water)sporten beoefend worden.
mail ons
0032.485 62 79 81
Rue du Panorama
19520 CUBLAC, Frankrijk
breng me hierheen