LA ROSERAIE
CUBLAC • La Roseraie is een rustig gelegen gelijkvloerse woning voor zes personen op de grens van de Corrèze en de Dordogne, op 800 km van Brussel. De woning heeft een lichtinvalrijke leefruimte - met open keuken en salon - en is voorzien van alle comfort. U beschikt over drie slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en ruime douche met glazen deur. In de garage staat een wasmachine gratis ter beschikking. Alle ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken.
Baby’s en (jonge) kinderen zijn van harte welkom. Voor hen is alle materiaal (bijv. babystoel, babybed, babybad, verschoonkussen, enz…) aanwezig en gratis te gebruiken.

De woning heeft haar eigen verwarmd zwembad, een poolhouse en een groot terras. Op het terras staat een pingpongtafel en naast de woning is er een petanquepleintje.

Het omheinde zwembad bevindt zich net naast het terras. Dit is ideaal voor families met baby’s en/of jonge kinderen. In de
grote tuin staan een schommel met glijbaan en een speelhuisje.
Boodschappen kunt u in de nabije omgeving doen: er is een bakker op 500 m en er zijn een viertal supermarkten binnen een straal van 3 km. Op 800 m is er een prima restaurantje.

De vakantiewoning is vlot bereikbaar via de autosnelweg. Er is een afrit op 8 km.
mail ons
0032.485 62 79 81
Rue du Panorama
19520 CUBLAC, Frankrijk
breng me hierheen