MAISON MAXOU
CHAMPS ROMAIN • Ons sfeervolle vakantiehuis voor 4 Pers met de naam “Maison Maxou” ligt in het Noorden van de Dordogne in Champs Romain. Dit moderne vakantiehuis met verschillende zonneterrassen is gebouwd in 2008 op een streep grond van 1500m2. In de gedeeltelijke afgesloten tuin tref je een ruim grasveld en enkele bloemenperken… Je geniet er de ganse dag van de natuur, de zon en de rust van de Périgord Vert. Er zijn tevens verschillende schaduwplekken en een overdekt terras.
“Maison Maxou” is goed bereikbaar en bevindt zich op een steenworp van een middeleeuws kasteel… “Château Le Verdoyer” en **** camping met vele faciliteiten.

Ons huisje is gelegen in een glooiend landschap van bossen, uitgestrekte weiden en verschillende waterplassen en vijvers waar je in alle rust kunt genieten van fauna en flora.

Het vakantiehuis ligt op circa 2 km van het kleine dorpje Champs Romain, 3 km van Saint-Saud-Lacoussièrre en op slechts 14 km van het sfeervolle stadje Nontron, hoofdstad van de Périgord Vert. Op +/- 60 km ten zuiden van ons vakantiehuis ligt de hoofdstad van de Dordogne, Périgueux. Op een uurtje rijden sta je eveneens in Limoges of Angoulème.

Als je echt op zoek bent naar een uniek vakantiestekje om te “onthaasten“, weg van alle drukte en stresstoestanden… Dan ben je hier, in het midden van de ongerepte natuur… met een zalige temperatuur… op je plaats…
Genieten van “le terroir et l’histoire”, proeven van de culinaire parels van de Périgord en zeldzame rust beleven… “Maison Maxou… Comme nulle part ailleurs“…

Wij kijken alvast uit naar jouw bezoek en heten je bij deze van harte welkom!
Rita & Rudi
Lieu-dit Le Verdoyer
24470 Champs Romain, Frankrijk
breng me hierheen