NIEUW BEGIN
CHALAIS • Op ons terrein met gerestaureerde oude boerderij hebben we 2 gites. Dit mooie plekje van bijna een hectare ligt in de Franse Dordogne - Périgord Vert 912 km vanaf Utrecht en heeft alle troeven om uw verblijf tot een bijzondere ervaring te maken.

Volledige stilte is hier mogelijk, de sterrenhemels zijn schitterend en de ambiance typisch Frans. Hier is het nog mogelijk te onthaasten en te genieten van lange boswandelingen in deze mooie omgeving, aan de andere kant is er gezellige drukte, de markt in Thiviers, vide greniers (rommelmarkt) en vele lokale georganiseerde festiviteiten het hele jaar door.

1 gîte voor 4 personen volledig in natuursteen en 1 moderne gîte voor 2/4 personen. Met gebruik van zwembad en wifi met groot omheind grasveld. In de algemene ruimte staat een wasmachine, stofzuiger, tuinmeubelen, bbq's.

Gîte 1: huiskamer/keuken met 4 pits gasstel, koelkast, koffie setapparaat,radio/cd, met gebruik wat in de gite aanwezig is. 2 slaapkamers en een moderne badkamer. 1 slaapkamer met 2 persoonsbed, 3 deurlinnenkast en nachtkastje. 1 slaapkamer met stapelbed en ladekast het stapelbed kan ook omgezet worden in 2 één persoonsbedden, Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Overdekt terras met tuinset en overdekt parkeerplaats. Roken is niet toegestaan in de gite's (wel buiten) Honden zijn welkom in overleg.

Gîte 2: huiskamer/keuken met 4 pitsgasstel, koel/vriescombinatie, magnetron senseo, waterkoker, met gebruik wat er in de gite aanwezig is, 1 ruime slaapkamer met een 2 persoonsbed, 3 deurlinnenkast en nachtkastje, 1 één persoonsbed in een nis. Een badkamer met douche, wastafel en toilet. Parkeerplaats op het terrein. Deze gîte is ook voor korte en langere periodes te huur. Het is niet toegestaan om in de gites te roken (buiten natuurlijk wel).
Puyrigaud
24800 Chalais, Frankrijk
breng me hierheen