LA CHAUMIèRE DE KERALUIC
PLOMEUR • In de Chaumière bevinden zich op de begane grond 3 studio's voor 2 personen. Studio IRIS, studio TULIPE en studio MIMOSA hebben ieder een eigen terras, kleine, volledig ingerichte keuken, magnetron, toilet, badkamer met ligbad/douche en een kleurentelevisie.

Studio IRIS en studio TULIPE hebben een tweepersoonsbed en studio MIMOSA twee ruime eenpersoonsbedden.De bedden zijn opgemaakt. (u hoeft dus geen beddengoed mee te nemen.) In studio MIMOSA en studio IRIS is ruimte voor het plaatsen van een kinderbedje.

In studio MIMOSA is buiten het hoogseizoen een kleine hond toegestaan. (in overleg met de verhuurder.) In de studio is een uitstekend gratis WIFI-bereik.

In de omgeving zijn prachtige, zeer goed aangegeven, wandel-, en fietsroutes. Twee ervan met als vertrekpunt Keraluic. De wandelkaarten zijn bij de receptie te verkrijgen.

De Bretonse stranden hebben hun authenticiteit weten te behouden. Ze lenen zich uitstekend voor luieren of sportieve activiteiten. De stranden met hun kleine baaien en grote, open ruimten met fijn zand staan garant voor vrijheid en heerlijk genieten.

Keraluic ligt op 5 km van de zuidkust. Hierdoor genieten we van de invloed van de warme golfstroom en kunnen we zeker spreken van een microklimaat. Veel zon-uren en weinig regen. Niet alleen in het hoogseizoen is het hier lekker weer. In de zachte mei en juni maanden is het hier ook al heerlijk vertoeven. De nazomer reikt tot ver in oktober.

De nabij Keraluic gelegen Pointe de la Torche is een waar surfers-paradijs. De golven kunnen er een hoogte bereiken van drie meter, net als een stukje verderop, bij de zone van Tronoën. Het strand van "du Steir" en "Le Grand Plage" zijn juist erg rustig en kalm, ideaal om te zwemmen.

Keraluic is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten langs de vele bezienswaardigheden.
Lieu dit Keraluic
29120 Plomeur, Frankrijk
breng me hierheen