MAISON DES CERISES
ST.BONNET TRONçAIS • Een heerlijk ruim 12 persoons vakantiehuis uit 1984 met uitzicht over de weilanden met oude eikenbomen in een glooiend landschap met zonnebloemvelden, bossen en meren.

Een geschikt en kindvriendelijk vakantieverblijf voor genieters van het Franse platteland. Les Bergeries ligt temidden van enkele pittoreske dorpjes en vlakbij het grootste eikenbosgebied van Frankrijk. Er zijn prachtige kastelen en middeleeuwse steden te bewonderen, vaak met botanische tuinen. Ook is deze streek, de Allier bekend om haar Romaanse verleden, waarover u, in het vlakbij gelegen stadje St.Amand, een museum en een Drevant etc. kunt bezoeken. Dit stadje, op 15 min. afstand, biedt ook alle wenselijke voorzieningen, zoals een binnen- en buitenzwembad met sauna en hamman, veel supermarkten en een gezellig centrum. Wekelijks zijn er gezellige markten met streekproducten, festivals en brocantes.

Het Maison des Cerises ligt, samen met enkele andere vakantiewoningen en een mooie boerenschuur om een binnenplaats. Het heeft een eigen ruime tuin met zitje, een echte leefkeuken, 2 badkamers en 6 ruime slaapkamers. Allemaal gezellig en compleet ingericht. Voor de kinderen is er veel speelruimte en allerlei speelmateriaal, zoals enkele trampolines, skelter, voetbalgoals etc.
Rue de la Goutte
03360 St.Bonnet Tronçais, Frankrijk
breng me hierheen