LA BEAUTé
SAINT JEAN DE LAUR • Op zoek naar uw ideale vakantie? Kies dan voor een verblijf in een van onze twee vakantiewoningen op La Beauté!
Combineer de rust en ruimte in een schitterende omgeving met de luxe van een ruime nieuwe vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien!

De woningen zijn in 2016 volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een heerlijk verblijf voor maximaal 6 personen. Met onder andere 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloop stortdouche, 2 toiletten en een heerlijk buitenterras kunt u genieten van een onbezorgde vakantie.

De mooie omgeving biedt veel bezienswaardigheden voor jong en oud. Het schilderachtige kunstenaarsdorp Saint Cirq Lapopie, de grotten van Peche Merle met oude wandtekeningen, zwemmen in of varen op de rivier de Lot of heerlijk wandelen in de directe omgeving zijn een aantal mogelijkheden. De eigenaars geven u met plezier nog meer tips over de omgeving.

Naast het verblijf in de woning is het tevens mogelijk om een professionele fotoshoot te laten maken doordat de eigenaar een vakfotograaf is. Combineer uw verblijf met mooie professionele foto´s waardoor u een blijvende herinnering heeft aan een heerlijke vakantie.

Kijk voor meer informatie over de gites, foto´s, beschikbaarheid en onze actuele prijzen op onze website.

Wij begroeten u graag op La Beauté!
Chantal en Paul de Vries
Mas de Trugal
46260 Saint Jean de Laur, Frankrijk
breng me hierheen