LE CLOS DU PAPOUNE
NYONS • Dit vakantiehuis te huur in Nyons (Drôme provencale) beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, alsook verschillende terrassen in de zon en de schaduw.

Last but not least, geniet u ook nog van het privé verwarmde zwembad, rustig gelegen in de volledig omheinde tuin van het vakantiehuis Le Clos du Papoune.
U verblijft als enige in het ruime vakantiehuis tijdens uw vakantie in het zonnige Provence. Bij het huren van dit vakantiehuis in de Drôme provencale zijn de tuin en het privé zwembad dan ook voor u alleen. Uw privacy tijdens uw vakantie in de Provence is dus volledig gegarandeerd.

Door de ideale ligging in een rustige omgeving, kan u ten volle genieten u van de rust, maar u tevens ook te voet Nyons ontdekken en uw boodschappen doen. Op 300m van het vakantiehuis te huur vindt u een bakkerij, een kruidenierswinkel, een krantenwinkel en een caféetje. Een supermarkt bevindt zich reeds op 700m van dit vakantiehuis in de Drôme provencale.

Op 50m is er een busstop, waar u de bus kan nemen om de Drôme Provencale te ontdekken (bv. Grignan, Montelimar, Vaison la Romaine, ..). De bus van Nyons (GRATIS !) stopt ook dichtbij het verhuurde vakantiehuis.

Nieuwsgierig ? Neem een kijkje op onze internetsite www.leclosdupapoune.com
Hameau chantemerles 13
26110 Nyons, Frankrijk
breng me hierheen