DOMAINE CHâTEAU DES GIPIèRES
MONTBRUN LES BAINS • Domaine Château des Gipières biedt appartementen en studio's te huur voor uw vakantie in Montbrun les Bains, aan de voet van de Mont Ventoux in de Provence, Zuid-Frankrijk. Check de beschikbaarheid en boek rechtstreeks bij de eigenaar met de kortste lijnen en de beste services.

Château des Gipières is gebouwd in 1865 door Marquis Suarez d'Aulan, de stalmeester van Napoleon III. Het Château staat op de resten van een Romaans kasteel. Vandaag de dag heeft het Château zijn glorie weer terug.

Bij aankomst rijdt u door het toegangshek de oprijlaan op en ontdekt de ruimte en karakteristieken van een 19de eeuws kasteel, gecombineerd met elementen voor vakantie en vermaak. De gehele opzet is in volledige harmonie; het kasteel, het zwembad met de fonteinen en het restaurant.

Het park is ruim 4,5 ha. groot en herbergt een zwembad, tennisbanen en een jeu de boules baan. Op meerdere plekjes op het domein kunt u heerlijk genieten, achterover geleund op het tuinmeubilair en de bankjes, genietend van een goed glas wijn die u zelf bij één van de vele wijnhuizen in de omgeving heeft gekocht. Achter het kasteel treft u een mooi park aan waar de bomen getuigen van de leeftijd van Domaine des Gipières.
Plâtrieres
26570 Montbrun les Bains, Frankrijk
breng me hierheen