GITES LA COLLINE
SAINT-SOLVE • Rust en ruimte vindt u in het eeuwenoude dorpje La Chapelle Salamard en in onze Gites la Colline gelegen in de Corrèze, in zuid-west Frankrijk.

Aan de rand van het dorp hebben wij een groot oud natuurstenen gebouw omgetoverd tot twee comfortabele gites (het Franse woord voor vakantiehuis op het platteland), Mirabelle en Les Noisettes.

Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Overdag kunt u vijftien kilometer ver kijken over een dal met weilanden en bos, ‘s nachts fonkelen ontelbare sterren. Door het afwisselende landschap zijn er veel verschillende soorten vogels te zien en ook vossen, herten én roodbruine Limousin koeien.

De oppervlakte van de gezamenlijke tuin is ongeveer 1000 vierkante meter. We hebben een jeu-de-boules baan aangelegd en er staat een schommel voor de kinderen. Onderin de tuin staat een houten opzet-zwembad met een groot terras.

Mirabelle is geschikt voor 5 personen, Les Noisettes voor 4. Op de begane grond is een huiskamer met een keukenhoek. Boven zijn twee ruime slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet.

Huisdieren zijn in principe toegestaan; honden kunt u niet alleen laten in de gites. Gelieve binnen niet te roken. Mirabelle en Les Noisettes hebben twee sterren** van het Office du Tourisme van de Corrèze. Wij wonen vlakbij, u kunt altijd bij ons terecht met vragen.
La Chapelle Salamard
19130 Saint-Solve, Frankrijk
breng me hierheen
Meer vakantieverblijven in de Corrèze