DOMAINE LA CHAPELLE
LA CHAPELLE-AUX-BROCS • Het kleinschalige en kindvriendelijke Domaine La Chapelle ligt op ong. 950 km vanaf Utrecht aan de zuidrand van het departement Correze en op 15 km ten oosten van de Dordogne. Makkelijk toegankelijk vanaf de snelweg (15 min. vanaf de A20- afrit 49 vanuit het noorden en afrit 52 vanuit het zuiden) Geopend vanaf Pasen tot eind oktober.

Prachtig gelegen met een schitterend uitzicht over de omringende heuvels en 's nachts de ontelbare sterren, die je hier nog gewoon kunt bewonderen zonder lagen smog.

In de gezellige en comfortabele boerderij zijn 2 appartementen en 3 kamers en een familie studio, tevens geschikt voor gehandicapten, te huur.
Verder is er een mini-camping met 6 plaatsen.

Twee boerderijtjes voor max. 6 personen met prachtig uitzicht, gelegen op de groene weide achter het zwembad. De 4 eco-lodges voor max. 4 a 5 pers., gelegen tussen de boerderijtjes en de camping.

Voor families een uitstekend vakantieoord, alle voorzieningen zijn namelijk op het domein aanwezig. De speeltuin met klimtoren, glijbaan, schommels, rekstok en glijpaal en niet te vergeten de picnicktafels. Ook is er een basket, trampoline, een badmintonveldje, jeu de boules baan, fitness ruimte en tafeltennistafel.

Het zwembad met verschillende dieptes van 0.30 tot 1.00 m en vanaf 0.30 tot 1.70m
Le Bos
19360 La Chapelle-aux-Brocs, Frankrijk
breng me hierheen